Een dagje winkelen in Alkmaar is pas compleet als u in de Magdalenenstraat bent geweest. Het is niet voor niets de mooiste straat van de stad. Het is er gezellig, het ligt pal in het historische centrum en u vindt er de leukste en lekkerste winkels van Alkmaar.

Loopt u door de Magdalenenstraat, dan volgt u vanzelf uw zintuigen. De heerlijke geuren van de notenbranderij en de koffiewinkel, de volle smaken van kazen en handgemaakte bonbons, verse en romige smoothies, een lekker en gezond visje of een mooi stuk vlees van de versspecialist... daar kunt u niet aan voorbijlopen.

Ook voor mode, comfort en ontspanning bent u in de Magdalenenstraat op de juiste plek. Verras een goede vriend(in) of uw partner met een mooi boek, een leuke cadeaubon of wenskaart. Verwen uzelf met een trendy kledingstuk of met een paar bijzonder passende, modieuze schoenen. Nergens anders in Alkmaar vindt u zoveel kwaliteit bij elkaar.

Spreken we dus af in de Magdalenenstraat? Ja, gezellig!

Indeed Fashion Boutique, Magdalenenstraat 12 Alkmaar

INDEED Fashion Boutique is een van die leuke aparte adresjes in Alkmaar. Je vindt hier een aantal trendy merken dameskleding en accessoires, zoals tassen en sieraden. Om hebberig van te worden! We doen zelf de inkoop in Parijs. En hebben veel verstand van kleding en wat bij iemand past. De dames die in de winkel staan hebben duidelijk liefde voor hun vak, en zijn op de hoogte van de mooiste en nieuwste trends. De winkel trekt veel klanten die weten wat ze willen en open staan voor nieuwe trends en adviezen. De sfeer bij INDEED Fashion Boutique is heel relaxed, gezellig in ongedwongen. De uitstraling is vrouwelijk en stoer!

Indeed Fashion Boutique

Magdalenenstraat 12 1811 JR, Alkmaar Telefoon 072 5121419

indeed-fashion-boutique