Een dagje winkelen in Alkmaar is pas compleet als u in de Magdalenenstraat bent geweest. Het is niet voor niets de mooiste straat van de stad. Het is er gezellig, het ligt pal in het historische centrum en u vindt er de leukste en lekkerste winkels van Alkmaar.

Loopt u door de Magdalenenstraat, dan volgt u vanzelf uw zintuigen. De heerlijke geuren van de notenbranderij en de koffiewinkel, de volle smaken van kazen en handgemaakte bonbons, verse en romige smoothies, een lekker en gezond visje of een mooi stuk vlees van de versspecialist... daar kunt u niet aan voorbijlopen.

Ook voor mode, comfort en ontspanning bent u in de Magdalenenstraat op de juiste plek. Verras een goede vriend(in) of uw partner met een mooi boek, een leuke cadeaubon of wenskaart. Verwen uzelf met een trendy kledingstuk of met een paar bijzonder passende, modieuze schoenen. Nergens anders in Alkmaar vindt u zoveel kwaliteit bij elkaar.

Spreken we dus af in de Magdalenenstraat? Ja, gezellig!

Wijdeman Schoenen | Dames, Magdalenenstraat 18 Alkmaar

De damesschoenenwinkel van Wijdeman Schoenen heeft een uitgebreide collectie toonaangevende merken. Voor elke gelegenheid vindt u hier uw schoenen, van stevige boots tot stijlvolle pumps. De collectie wisselt meerdere keren per jaar, dus reden genoeg om altijd even binnen te lopen.

Wijdeman Schoenen | Dames

Magdalenenstraat 18 1811 JR, Alkmaar Telefoon 072 511 2457

wijdeman-schoenen-dames